
قبل از بررسی مشاوره حقوقی حضوری باید گفت که امروزه دریافت مشاوره حقوقی در تمامی زمینهها و موضوعات مختلف، جنبه الزام آور دارد. در واقع برای حل و فصل مسائل حقوقی باید از راهکارهای مختلفی استفاده شود که یکی از آنها، مشاوره حقوقی است.
همواره مراجعه به وکیل دادگستری جهت وکالت در دعاوی قضایی نمیتواند روشی مناسب برای رسیدگی به مشکلات حقوقی باشد و در این بین نیز باید از راههای دیگر استفاده نمود.
زمانی که با مشکل حقوقی مواجه میشوید، به دنبال راهکاری جهت رسیدگی به آن خواهید بود. بستن قرارداد وکالت با وکیل دادگستری خوب یقینا روشی مناسب به منظور حل و فصل و رسیدگی مسائل حقوقی است اما تنها راهحل قانونی به شمار نمیرود.
متاسفانه برخی اوقات تصورات نادرستی که از مشاوره حقوقی بیان میشود، صحت نداشته و با قاطعیت میتوان گفت که در بسیاری از موارد، کارایی مشاوره حقوقی بیشتر از وکالت توسط وکیل است.
یکی از شیوههای مشاوره حقوقی، به صورت حضوری است. افراد زیادی هستند که ترجیح میدهند تا از مشاوره حقوقی به شکل حضوری استفاده کنند و به نحوی تمایلی برای دریافت مشاوره غیر حضوری از جمله مشاوره تلفنی و آنلاین ندارند.
وکلا دادگستری جهت پذیرش وکالت در دعاوی قضایی، ممکن است که به دفعات زیاد با موکلین خود جلسه برگزار کنند اما این قبیل جلسات صرفا جنبه بیان اطلاعات کلی پیرامون پرونده است و با محوریت مشاوره حقوقی نیست.
ارائه مشاوره حقوقی حضوری مانند روشهای دیگر مشاوره بر پایه مدت زمان مشخصی است. شما مدت زمان مشاوره حقوقی را از قبل تعیین نموده و وکیلتان نیز بر همین اساس به ارائه مشاوره میپردازد.
البته امکان تمدید مدت زمان مشاوره حقوقی وجود دارد و بر اساس مدت تعیین شده، وکیل به متقاضیان مشاوره حقوقی میدهد. امکان ارائه مشاوره حقوقی در هر زمینه از دعاوی و موضوعات حقوقی وجود دارد.
لازم به ذکر است که اگر قصد ثبت شکایت چه حقوقی و چه کیفری را دارید، از طریق مشاوره حقوقی به خوبی میتوانید با مراحل و نحوه آن آشنا شوید.
ارائه مشاوره حقوقی در هر یک از مراحل طرح دعاوی قضایی وجود دارد و صرفا با کمک مشاور حقوقی خوب این امکان را خواهید داشت که با شرایط مناسب برای طرح دعوا اقدام نمایید.
علاوه بر این، بعد از ارائه مشاوره حقوقی، میتوانید با همین شخص مشاور در صورتی که وکیل پایه یک دادگستری باشد نیز قرارداد وکالت امضا نمایید. برای آشنایی با مشاوره حقوقی حضوری در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مشاوره حقوقی حضوری چیست؟
مشاوره حقوقی که مستقیما در ارتباط با موضوعات حقوقی است، به شیوههای مختلفی ارائه میشود. حال یکی از شیوههای رایج در این زمینه، مشاوره حضوری است.
مشاوره حقوقی علاوه بر روش حضوری به صورت غیر حضوری نیز ارائه میشود. مشاوره حضوری پیرامون موضوعات حقوقی با شیوههای دیگر مشاوره، متفاوت است و تفاوت اصلی آن این است که شما به صورت حضوری و به اصطلاح، رو در رو با وکیل به گفتگو میپردازید.
در خصوص این که منظور از مشاوره حقوقی حضوری چیست، باید اشاره داشت که ارائه مشاوره به صورت حضوری انجام میشود. در این روش، فرد متقاضی دریافت مشاوره ابتدا وکیل خود را انتخاب نموده و با تعیین وقت قبلی، جلسه مشاوره تشکیل شده و طرفین به گفتکو حقوقی میپردازند.
در جلسه مشاوره حضوری، هرگونه سوال و یا ابهام حقوقی داشته باشید، میتوانید حضورا از وکیل خود جویا شوید. بسیاری از افراد صرفا تمایل دارند که مشاوره حقوقی را به صورت حضوری دریافت کنند.
طبیعتا هر گفتگویی فارغ از این که در مورد موضوعات حقوقی باشد یا خیر، به شکل حضوری تاثیر ببشتری در مخاطب دارد و از این جهت، مشاوره در امور حقوقی آن هم به شیوه حضوری میتواند کارایی زیادی داشته باشد.
لازم است که قبل از برگزاری جلسه حضوری مشاوره، سوالات خود را در برگه یادداشت نموده و تمامی آنها را در جلسه مشاوره مطرح کنید. وکیل و یا کارشناس حقوقی شما، موظف است که در جلسه یا جلسات مشاوره، به تمامی سوالاتتان پاسخ دهد و به نحوی ابهاماتتان را برطرف نماید.
تعیین مکان برگزازی جلسه مشاوره عمدتا دفتر کار وکلا دادگستری است که البته موسسات حقوقی نیز در این زمینه مکان مشخصی را برای ارائه چنین خدماتی در نظر میگیرند. مشاوره حقوقی حضوری این مزیت را دارد که بدون مشکل خاصی و به صورت گفتگو رو در رو، میتوانید سوالات حقوقی خود را مطرح کنید.
مراحل مشاوره حقوقی حضوری
بعد از آن که با مشاوره حقوقی حضوری آشنا شدیم، لازم است که مراحل آن مورد بررسی قرار گیرد. اما در هر صورت مراحل مشاوره حقوقی به صورت حضوری، به این شکل است که پس از انجام فرآیند ثبت سفارش مشاوره حقوقی، وکیل شما زمان مناسبی را برای ارائه مشاوره در نظر میگیرد.
بعد از تعیین زمان توافقی مشاوره، لازم است که در جلسه مشاوره حضور پیدا کنید. در این جلسه فرد متقاضی و وکیل حضور داشته و پیرامون موضوع مربوطه با یکدیگر گفتگو میکنند.
جلسات مشاوره حقوقی غالبا به صورت تک جلسه برگزار میشود که مدت زمان آن قابل تمدید است. در واقع مشاوره حقوقی به صورت چند جلسه برگزار نمیشود و میتوانید مدت زمان مشاوره را برای چند ساعت نیز تمدید کنید.
در واقع اگر مدت جلسه مشاوره ببشتر از زمان تعیین شده به طول بیانجامد، نگران این مسئله نباشید و بازهم مدت ارائه مشاوره تمدید خواهد شد. کفتنی است که اگر موضوعی باشد که هنوز برایتان ابهام داشته از وکیل خود بخواهید که مجددا توضیحات لازم را بیان نماید.
در مشاوره حضوری، ابتدا مشکل خود را بیان نموده و وکیل راهکارهای قانونی را پیش روی شما قرار میدهد که بتوانید از طریق روشهای تعیین شده، مشکلاتان خود را حل کنید.
در هر صورت مشاور حقوقی صرفا این وظیفه را دارد که به بیان مشاوره در امور حقوقی بپردازد و تکلیفی برای بر عهده گرفتن وکالت در دعاوی قضایی ندارد.
البته بعد از تمام مراحل مشاوره در صورت رضایت از عملکر وکیل میتوانید با وی قرارداد وکالت برای پذیرفتن وکالت در پرونده امضا نمایید.
چرا مشاوره حقوقی حضوری؟
همانطور که گفته شد، مشاوره حقوقی به صورت حضوری و غیر حضوری ارائه میشود. مشاوره غیر حضوری به صورتهایی چون مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین ارائه میشود.
نحوه ارائه مشاوره حضوری با غیر حضوری متفاوت باشد و در این صورت هر کدام از خدمات مشاوره در نهایت به این موضوع ختم میشود که بتوانید مشکلات حقوقی خود را حل و فصل نمایید.
انتخاب هر کدام از روشهای مشاوره حقوقی، بسته به نظر و اختیار شما دارد اما در این زمینه سوالات مختلفی مطرح میشود که چرا مشاوره حقوقی حضوری باید انتخاب شود؟ دلایل انتخاب مشاوره حقوقی به صورت حضوری چیست؟ طبیعتا مشاوره حضوری مزایایی دارد که سبب میشود تا انتخاب این نوع از خدمات مشاوره حقوقی نیز به شما پیشنهاد شود.
هر گفتگو و پرسش و پاسخ حقوقی که به شیوه حضوری ارائه شود، یقینا تاثیر بیشتری را در مخاطب دارد. علت این که افراد، مشاوره حضوری را ترجیح میدهند، این است که تاثیرگذاری مشاوره حضوری بیشتر از سایر شیوههای مشاوره است. به راحتی میتوانید در جلسه مشاوره، سوالات خود را مطرح نموده و پاسخ آنها را نیز دریافت کنید.
لازم به ذکر است که انتخاب نوع و شیوه ارائه مشاوره حقوقی، بیشتر به نظر افراد بستگی دارد و تمامی انواع روشهای مشاوره حقوقی، مزایا خاصی به همراه دارد. بنابراین در صورتی که میخواهید که با وکیل، گفتگو رو در رو داشته باشید، انتخاب شما بهتر است که مشاوره حقوقی حضوری باشد.
سوالات پرتکرار در مشاوره حقوقی حضوری
به طور کلی مشاوره حقوقی، روشی برای تبادل پرسش و پاسخهای حقوقی است. در هر کدام از روشهای مشاوره حقوقی که باشد، سوالات مختلفی مطرح میشود. حال در این بخش قصد داریم که به متداولترین سوالات مشاوره حقوقی بپردازیم.
سوالاتی که در جلسات مشاوره حقوقی پرسیده میشوند، بر اساس موضوعات مربوطه دسته بندی شده که در ادامه به بررسی هر کدام میپردازیم.
موضوعات دعاوی خانواده
اگر موضوع اصلی مشاوره پیرامون دعاوی خانواده باشد، سوالات زیر عمدتا در مشاوره حقوقی حضوری مطرح میشوند:
- قصد طلاق گرفتن از شوهر را دارم اما با مراحل و نحوه طلاق آشنا نیستم. چگونه میتوانم در این زمینه اقدام کنم؟
- اگر شوهر رضایتی بایت طلاق نداشته باشد، چگونه میتوان از وی طلاق بگیریم؟
- برای طلاق توافقی لازم است که زوجین در مراحل طلاق حضور داشته باشند؟
- زوجه برای طلاق باید چه دلایلی برای دادگاه ارائه کند تا در نهایت حکم طلاق صادر شود؟
- عدم پرداخت نفقه میتواند موجب شود تا زوجه بتواند برای طلاق اقدام نماید؟
- نحوه مطالبه مهریه چگونه است؟
- زوجه تا چه میزان میتواند مهریه خود را هبه کند؟
- شرایط صدور حکم حبس برای نپرداختن مهریه چیست؟
- چه شرایطی برای طرح شکایت کیفری بابت عدم پرداخت نفقه وجود دارد؟
- قوانین مربوط به حضانت در حال حاضر چگونه است؟
- چگونه میتوان حضانت فرزند را از طریق دادگاه گرفت؟
- حضانت فرزندان تا چه سنی بر عهده پدر است؟
موضوعات دعاوی اداره کار
سوالاتی که در رابطه با دعاوی اداره کار در مشاوره حقوقی مطرح میشوند، عبارتند از:
- اگر کارفرما حقوق و دستمزد کارگران را پرداخت نکند، کارگر چگونه میتواند علیه او شکایت کند؟
- نپرداختن حق بیمه از طرف کارفرما چه تبعاتی برای وی به همراه دارد؟
- آیا کارفرما میتواند کارگر را ملزم به امضا قرارداد سفید امضا کند؟
- نحوه ثبت شکایت در اداره کار چگونه است؟
- محاسبه حق سنوات چگونه صورت میگیرد؟
- آیا کارفرما حق دارد بایت عدم پرداخت عیدی و پاداش اقدام به اخراج کارگران کند؟
- در صورتی که کارگر به صورت غیر قانونی اقدام به ترک کار کند، کارفرما در چه شرایطی امکان شکایت از وی را خواهد داشت؟
- کارگران مشمول قانون کار باید از طرف کارفرما تحت پوشش چه بیمهای قرار گیرند؟
- تاخیر کارگر در پرداخت حقوق و دستمزد چه مشکلاتی را برای کارفرما ایجد خواهد کرد؟
- چه مجازاتی برای سوء استفاده کارفرما از قرارداد سفید امضاء در قانون عنوان شده است؟
موضوعات دعاوی ملکی
- فردی به صورت غیر قانونی در ملک من تصرف پیدا کرده و قصد تخلیه ملک را ندارد، چه اقدام قانونی باید در این زمینه انجام شود؟
- فردی ملک شخص مالک را به شخص دیگر میفروشد. چگونه میتوان از وی طرح شکایت نمود؟
- نحوه شکایت ملکی از طریق قولنامه چگونه است؟
- نحوه طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی چگونه است؟
- اگر مستاجر در موعد تعیین شده اقدام به تخلیه ملک نکرد، موجر چه اقدام قانونی را باید در این زمینه انجام دهد؟
موضوعات دعاوی کیفری
- مجازات شرب خمر در ملا عام چیست؟
- اگر فردی در شرایط مستی رانندگی نموده و در این شرایط با کسی تصادف کند، چه مجازاتی برای آن در قانون تعیین شده است؟
- شوهری که همسر خود را مورد ضرب و جرح انجام میدهد، زوجه امکان شکایت کیفری را از وی خواهد داشت؟
- مجازات اعدام در چه شرایطی اجرا میشود؟
- مجازات رابطه جنسی مرد و زن متاهل چیست؟
- فرزندی که ناشی از رابطه نامشروع است، چه حق و حقوقی برای وی تعیین میشود؟
- شرایط اجرای حکم قصاص چیست؟
- مجازات قتل غیر عمدی چیست؟
- در صورت عدم رضایت اولیا دم آیا صرفا برای قاتل حکم اعدام در نظر گرفته میشود؟
سوالاتی که در مشاوره حقوقی حضوری مطرح میشود، بسیار متنوع بوده و محدود به موارد فوق نیست. در این بخش تنها به مهمترین سوالاتی که در این زمینه مورد بحث قرار میگیرد، پرداخته میشود.
نکات مهم پیرامون مشاوره حقوقی حضوری
در رابطه با مشاوره حقوقی حضوری، ذکر یک سری نکات لازم است که در این بخش به بررسی آن میپردازیم. مهمترین نکات مربوط به مشاوره حضوری به شرح زیر است:
- قبل از برگزاری جلسات مشاوره حتما کل سوالات خود را تهیه نموده تا در زمان جلسه وقت خود را در این زمینه بیهوده تلف نکنید.
- تا زمانی که ابهام شما در مورد موضوع مربوطه حل و فصل نشده است، جلسه مشاوره را به اتمام نرسانید.
- امکان تمدید زمان مشاوره وجود دارد و از این حیث نگران نباشید. فرد مشاور تا هر زمان که مشکل شما را برطرف نکرده و به نحوی راهکار مناسب را در اختیارتان قرار نداده است، از او درخواست کنید که توضیحات بیشتری را بیان کند.
امکان تنظیم انواع اوراق قضایی در جلسات مشاوره وجود دارد و از شخص مشاور درخواست کنید که برای شما اوراق مربوطه را نگارش کند.
- امکان ارائه مشاوره حقوقی در هر کدام از مراحل طرح دعوا وجود دارد. حتی میتوانید در زمان اجرای حکم نیز از خدمات مشاوره حقوقی استفاده نمایید.
چگونه مشاوره حقوقی به صورت حضوری دریافت کنیم؟
در سامانه مشاوره 24، انواع و شیوههای مختلفی از خدمات مشاوره حقوقی ارائه شده است که میتوانید از تمامی خدمات مربوطه استفاده کنید. به همین منظور جهت دریافت مشاوره حضوری کافیست با سامانه مربوطه در ارتباط باشید. علاوه بر مشاوره حضوری، مشاوره حقوقی آنلاین و یا به صورت تلفنی نیز در سامانه ارائه میشود.
با دریافت مشاوره حقوقی حضوری با بهترین وکلا دادگستری در ارتباط خواهید بود و از این حیث، استفاده ازخدمات سامانه مشاوره 24 میتواند مزایای فراوانی برایتان به همراه داشته باشد.